27 March 2011

The crazyness photo contest .


Terma dan syarat 

 Follow Mia's blogspot. So , korang boleh lah tau kalau ade update ape - ape pasal contest nih, senang    kan camtu ?

  Terbuka kepada lelaki dan perempuan , tak kira umur dan berwarganegara Malaysia. Wajib ade blog !

 Buat satu entri dengan tajuk : Contest - The crazyness photo contest. Hambek sekali banner (gambar) sekali.

  Like fanpage blog neh dekat facebook >> fan pages Mia's Blogspot <<

 Link kan entri yg korang buat tu dekat ruangan komen yg ade dekat blog nih.  Link kan DEKAT SINI. okay ?

 Gambar yang korang pertaruhkan utk contest nih akan dimasokkan dekat dalam fanpage blog neh >> cik MIA blogspot << Pemenang dipilih berdasarkan gambar sape yang paling banyak orang 'like' . 3 orang pemenang jeh akan dipilih.

Contest akan terbatal serta merta kalau penyertaan kurang dari 5. 




Tag 3 orang blogger yg lain, lebih pun tkpe. Pastikan diorang tahu diorang 
 ditag.


Tarik tutup ; 26 April 2011
Tarik Pengumuman ; 28 April 2011

Hadiah : 

1: Header dan cursor.
2: Cursor atau Header.
3: Cursor.
 
And, tolong vote saya punye !
Thank you ! :)


Orang yg di tag : Nurin , Aqilah & Tyra

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0